Фото Би Ти ВиИлия Илиев, е новото лице на bTV. Заедно

...
Фото Би Ти ВиИлия Илиев, е новото лице на bTV. Заедно
Коментари Харесай

Обрат. Водещ на БНТ избяга в Би Ти Ви

Фото Би Ти Ви

Илия Илиев, е новото лице на bTV. Заедно с одобрените водещи и кореспонденти на медията той ще се редува при представянето на най-интересните и настоящите събития в спортните емисии на bTV Новините.

Той е познат на феновете като водещ на спортните вести и на спортното предаване " Арена Спорт " по Българската национална телевизия. В разнообразни интервали Илиев е бил движеща мощ и на утринния блок. Той беше в Българска национална телевизия от 2013 година насам.

Илиев е с дълготраен опит в отразяването на спортни събития. Завършил е " Журналистика и масмедии " в Университета за национално и международно стопанство, както и магистратура " Маркетинг със специализация рекламен мениджмънт ".

Отразявал е две европейски и две международни шампионати по футбол, както и пет олимпийски игри, като през 2021 година е специфичен делегат в Токио. Бил е водещ на спортни събития в цялата страна, измежду които международно състезание по полумаратон, европейски шампионати по планинско тичане и балкански шампионати по лека атлетика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР